Două fete s-au răsturnat cu caiacul pe lacul Ciupercă din Tulcea. Pompierii au intervenit pentru a le salva

Pompierii au intervenit pentru salvarea fetelor. . FOTO V.M.

Vineri seară, în jurul orei 18.00, detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit pentru salvarea a două persoane de sex feminin care s-au răsturnat cu caiacul în lacul Ciuperca din municipiul Tulcea.

Din informațiile furnizate de apelantul la 112 s-a stabilit faptul ca persoanele în cauză, două fete de 12-13 ani erau în apropierea malului. Din aceasta cauza s-a luat măsura deplasării unei autospeciale de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri. Potrivit inspectorului șef al ISU Delta Tulcea, lt. col. Daniel Petrov s-a lua această măsură pentru că era cel mai rapid mijloc de deplasare, servanții fiind echipați cu veste de salvare, în detrimentul unei bărci a cărei lansare la apa dura mai mult. Barca a fost pregătită de deplasare imediat dar nu s-a mai impus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*