Două femei au fost rănite după ce o mașină s-a răsturnat între Mihai Viteazu și Baia

Mașina s-a răsturnat și s-a oprit pe câmp. FOTO IPJ Tulcea

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 21.00, pe DN 22 – E87, în afara localității Baia. Două femei, una de 32 de ani din Constanta și una de 61 de ani, din comuna Baia au suferit răni și au fost transportate la Spitalul Județean Tulcea.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în seara zilei de 7 ianuarie, în jurul orei 21.00, un bărbat de 33 de ani, din Constanța, conducea un auto, pe DN22 – E87, dinspre Mihai Viteazu spre Baia. În afara localității Baia, a pierdut controlul asupra direcției, auto a părăsit partea carosabila și s-a oprit pe un câmp.

În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerilor din auto, două femei, de 32, respectiv 61 de ani, care au fost transportate la spital cu ajutorul echipajelor medicale ale SAJ Tulcea.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*