Două case din municipiul Tulcea au luat foc în prima noapte a lunii noiembrie

Pompierii au răspuns apelului 112. FOTO ISU Delta Tulcea

În noaptea de 1 spre 2 noiembrie, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea ai ISU Delta au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor a două incendii în municipiul Tulcea.

În jurul orei 3.00, o persoană anunța prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112 că vede un incendiu la nivelul acoperișului unei case.

La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de nouă pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În aproximativ 20 de minute au lichidat incendiul care s-a întins pe o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați din acoperiș. S-a stabilit că cel mai probabil, cauza producerii incendiului a fost scurtcircuit electric. Imobilul nu era locuit la momentul producerii incendiului.

În jurul orei 4.45, a sunat iar alarma la Detașamentul Tulcea al ISU Delta. Pompierii au fost solicitați de către proprietara unui imobilul să intervină pentru lichidarea incendiului care se manifesta la nivelul acoperișului.

La această solicitare au intervenit 14 pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Din fericire, și de această dată incendiul a fost observat din timp, iar suprafața afectată a fost limitată la 4 metri pătrați din acoperiș. Cauza probabilă producerii incendiului este efectul termic al coșului de fum, amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire ambele incendii au fost anunțate în timp util, iar prin intervenția promptă a pompierilor pagubele au putut fi limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*