Două amenzi aplicate de jandarmii tulceni, în urma protestului de luni desfășurat în municipiul Tulcea

FOTO IJJ Tulcea

Numai două amenzi, în sumă totală de 2.000 de lei, au fost aplicate de jandarmii tulceni, luni, 29 martie, în urma protestelor împotriva măsurile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, militarii au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică la protestul ce a avut loc luni, 29 martie, în municipiul Tulcea. Jandarmii au monitorizat permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale în vigoare, iar echipele de dialog ale IJJ Tulcea au adus la cunoștința participanților consecințele legale ale nerespectării acestora.

„Protestul a fost unul spontan și s-a desfășurat fără incidente majore, până în prezent fiind aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei la Legea 55/2020 și Legea 61/1991. În continuare, vom efectua verificări pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au încălcat legea”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Aceștia atrag atenția că pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*