Două ambulanțe au fost blocate în nămeți în județul Tulcea

Persoanele cu risc: gravidele și cei ce necesită dializă au fost transportați la spital. FOTO SAJ Tulcea

Activitatea Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea se desfășoară în condiții deosebit de grele, înregistrând timpi mai mai mari de ajungere la caz.

„În acest moment avem doar 2 ambulante blocate astfel: o ambulanta blocata la ieșirea din Enisala către Jurilovca iar cea de a doua la intrarea în Cataloi“ au transmis reprezentanții SAJ Tulcea.

Ulterior, ambele autospeciale au fost deblocate. Cea de la Enisala transporta victima unui accidentului rutier , fiind scoasă din nămeți cu ajutorul unei șenilate.

„Vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a ajunge la dvs și vă rugam să nu apelați serviciile de urgență decât atunci când este neapărat necesar,“ au transmis cadrele medicale ale SAJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*