Dosar penal pentru un tulcean prins la volan deși nu avea permis de conducere

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan sub influența alcoolului

Un tulcean în vârstă de 35 de ani a fost reținut de polițiști după ce a fost prins la volanul unui autoturism, în trafic, deși nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Tulcea, în după-amiaza zilei de luni, 22 august, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din orașul Măcin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere fără permis”.

Față de bărbatul în cauză, a fost luată măsura reținerii preventive pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marți, 23 august, să fie prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă. În continuare, polițiștii efectuează cercetări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*