Dosar penal pentru un tulcean care și-a amenințat cu moartea fosta soție

FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu dosar penal și ordin de restricție provizoriu după ce și-a amenințat cu moartea fosta soție.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea, în data de 20 martie, în jurul orei 22.40, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat pe strada Rozmarin din municipiu, după ce o femeie a reclamat la 112 că a fost amenințată cu acte de violență de către fostul soț.

„Ajunși la adresa indicată, jandarmii au fost întâmpinați de bărbatul reclamat, care le-a deschis ușa, fiind agresiv verbal și emanând halenă alcoolică, acesta interzicându-i fostei soții să relateze cele întâmplate”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, le-a povestit jandarmilor că a ajuns acasă de la serviciu în jurul orei 21.50, fiind întâmpinată de fostul soț, cu care locuiește în ciuda faptului că sunt divorțați, iar acesta a devenit agresiv, atât verbal, cât și fizic, spărgând un geam de la ușa dormitorului, adresându-i jigniri și amenințând-o cu acte de violență.

„Acesta ar fi afirmat că el este șeful în casă și a amenințat-o că va face crimă, doar să scape de ea, căci ar fi mai bine decât să trăiască lângă ea. Femeia s-a refugiat în dormitor, însă bărbatul a revenit cu amenințări și jigniri, astfel că aceasta a fost nevoită să apeleze la sprijinul forțelor de ordine”, au mai precizat sursele citate.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de amenințare și de asemenea, a fost emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*