Dosar penal pentru un tulcean care a distrus foișorul vecinului

Dosar penal pentru un tulcean care a distrus foișorul vecinului

Un bărbat din municipiul Tulcea care a pătruns, fără voie, în curtea vecinului, s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce a fost acuzat de acesta pentru distrugerea foișorului.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, joi, 12 mai, jandarmii au fost solicitați să intervină pe o stradă din municipiul Tulcea, unde un bărbat și-a reclamat vecinul pentru violare de domiciliu și distrugere.

La fața locului, jandarmii au identificat bărbatul care a reclamat fapta și, întrebat de cele întâmplate, acesta a declarat că, în timp ce se afla în oraș, a fost apelat de fiul său care i-a comunicat că vecinul lovește cu toporul stâlpii de susținere a foișorului din curte.

Din spusele reclamantului și din primele verificări a reieșit faptul că cele întâmplate s-au petrecut pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, cel reclamat, un bărbat, în vârstă de 69 de ani, refuzând să comunice cu forțele de ordine.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*