Dosar penal pentru un adolescent minor ce se plimba cu un moped neînmatriculat și fără permis de conducere prin Beștepe

Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor
Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor

Un adolescent teribilist s-a ales cu dosar penal și nu va mai putea conduce prea curând, nici după ce va împlini vârsta majoratului.

În cursul zilei de 7 august, lucrătorii Postului de Poliție Beștepe au depistat un tânăr, din localitatea Beștepe, județul Tulcea, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe raza aceleiași comune. În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul în cauză, în vârstă de 17 ani, nu avea nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conform art. 334 și art. 335 din Codul penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*