Dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

Constănțean cu permisul suspendat, prins la volan în stare de ebrietate pe o stradă din Tulcea. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 37 de ani, din Mahmudia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag din Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele șoferului polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*