Dosar penal pe numele unui tulcean prins băut în timp ce conducea un motoscuter pe o stradă din Topolog

FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Tulcea, este cercetat penal, în stare de libertate, după ce a fost prins în timp ce conducea un motoscuter pe o stradă din localitatea Topolog. Tânărul aflat în stare de ebrietate nu avea nici permis de conducere.

Potrivit Poliției Județene Tulcea, polițiștii din Topolog au depistat, duminică, un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un motoscuter pe raza localității Topolog fără a poseda permis de conducere. Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că bărbatul avea o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii tulceni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*