Dosar penal pe numele unui bărbat din Baia, acuzat de coruperea alegătorilor

Polițiștii tulceni au fost sesizați, duminică, cu privire la faptul că un cetățean din comuna Baia, județul Tulcea, ar oferi sume de bani unor persoane din localitate, pentru a-i determina să voteze cu un anumit candidat la funcția de primar.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, constituită în scopul cercetării evenimentelor electorale, iar în urma verificărilor efectuate, a  identificat persoanele implicate și a stabilit faptul că acestea nu ar fi dat curs solicitării, refuzând primirea sumelor respective.

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de corupere a alegătorilor”, au precizat reprezentanți ai IPJ Tulcea.

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne rămân la datorie pe toată perioada desfăşurării procesului electoral, pentru a verifica punctual, cu celeritate, orice sesizare privind încălcarea legii şi pentru a stabili existenţa aspectelor semnalate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*