Dosar de cercetare penală pe numele unui bărbat care a distrus ușa de acces într-un bloc din Tulcea

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu un ordin de restricție provizoriu, în urma unui conflict cu soția sa

Jandarmii Inspectoratului Județean Tulcea au fost solicitați să intervină, miercuri seară, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, pe strada 1848 din municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat o distrugere.

Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au fost întâmpinați de apelant care a declarat faptul că, în timp ce se afla la Asociația de proprietari, unde este și președinte, a venit o femeie care locuiește în aceeași zonă, sesizând faptul că un bărbat a lovit cu piciorul ușa de acces în bloc până când a distrus-o.

„Întrebată de jandarmi, femeia a declarat faptul că, în timp ce se afla în apartamentul dânsei, a auzit foarte multe zgomote puternice, iar când a ieșit din apartament, a văzut un bărbat care lovea cu piciorul ușa de acces în bloc. În momentul în care femeia i-a făcut observații, bărbatul a devenit mai agresiv, lovind ușa până când a distrus-o”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

În urma declarației femeii și a verificărilor efectuate, jandarmii au identificat bărbatul în cauză. Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul acestuia, însă bărbatul a adoptat o atitudine neadecvată față jandarmi, refuzând să coopereze cu aceștia. Pe numele său, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*