Doi traficanți de fier vechi au fost prinși de polițiștii tulceni

Echipaj de poliție în trafic. FOTO Cătălin SCHIPOR

La data de 16 martie., polițiști din cadrul Posturilor de Poliție I.C.Brătianu și Grindu în cadrul unei acțiuni privind verificarea legalității transportului rutier de mărfuri și persoane, au depistat două persoane ce transportau trei tone de deșeuri feroase, fără documente.

Cei doi suspecți, doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 23 de ani, ambii din județul Vrancea, au fost depistați pe raza localității I.C.Brătianu, județul Tulcea, în timp ce conduceau două autoutilitare, cu care transportau cantitatea totală de 3.100 kilograme de deșeuri feroase, fără documente de proveniență.

Întreaga cantitate de deșeuri a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbații au fost sancționați contravențional conform Legii 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 6000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*