Doi tineri, depistați de jandarmii tulceni având asupra lor produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

Tineri depistați de jandarmii tulceni având asupra lor produse cu efecte psihoactive. FOTO: IJJ Tulcea

Doi tineri s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost depistați de jandarmii tulceni având asupra lor produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, în data de 18 noiembrie, în jurul orei 23.00, jandarmi aflați în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea au observat un tânăr care, la vederea echipajului, a avut un comportament agitat, mărind viteza de deplasare cu intenția de a evita întâlnirea cu oamenii legii.

Jandarmii au procedat la legitimarea și controlul corporal preventiv, găsind asupra tânărului, în vârstă de 19 ani, 12 pachețele care conțineau resturi vegetale și suma de 1.345 de lei. Acesta a declarat că produsele erau destinate consumului propriu.

În data de 19 noiembrie, în jurul orei 01.00, un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, cu un comportament suspect, la vederea jandarmilor, a aruncat într-un tufiș din apropiere două pungi de plastic. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit faptul că tânărul aruncase două pachețele ce conțineau resturi vegetale.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*