Doi tineri au agresat în municipiul Tulcea un minor și i-au furat telefonul mobil

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO (ilustrativ) Cătălin SCHIPOR

În seara zilei de 8 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați despre faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras un telefon mobil de la un minor, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Tulcea.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați autorii, aceștia fiind doi bărbaţi cu vârstele de 22 şi 24 de ani, ambii din Tulcea, de la care a fost recuperat telefonul mobil, care a fost înapoiat persoanei vătămate.

Polițiștii tulceni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*