Doi răniți într-un accident rutier petrecut pe DN 22 – E 87, între Somova și Isaccea

Două peroane rănite, într-un accident rutier petrecut între localitățile tulcene Somova și Isaccea. FOTO IPJ Tulcea
Două peroane rănite, într-un accident rutier petrecut între localitățile tulcene Somova și Isaccea. FOTO IPJ Tulcea

Două peroane au fost rănite, vineri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 22 – E 87, între localitățile tulcene Somova și Isaccea.

Potrivit polițiștilor tulceni, un bărbat de 48 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un microbuz transport persoane pe DN 22 – E 87 între Somova și Isaccea, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa, condus de un bărbat de 66 de ani, din Tulcea, cu care a intrat în coliziune. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, care, de asemenea, se deplasa în aceeași direcție, condus de un bărbat de 40 de ani din Constanța.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei, pasager în primul auto și a unui bărbat, pasager în al doilea auto.

Conducătorii auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continua pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*