Doi răniți într-un accident rutier pe DN 22 – E 87, la ieșirea din orașul Babadag

Serviciul de Ambulanță, pompierii și polițiștii au intervenit la locul accidentului. FOTO arhiva TLnews

Două persoane au fost rănite, miercuri, 6 ianuarie, într-un accident rutier petrecut pe DN 22 – E 87, la ieșirea din orașul Babadag.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 21 de ani, din Babadag, în timp ce conducea un auto pe DN 22 – E 87, la ieșirea din orașul Babadag către Baia, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu parapetul metalic de protecție. În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din auto, ambii din Babadag.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*