Doi răniți în urma unui accident rutier produs de un șofer fără permis și aflat în stare avansată de ebrietate

Accident rutier pe DN 22, produs de un șofer fără permis și aflat în stare avansată de ebrietate. FOTO IPJ Tulcea

Două persoane au fost rănite, sâmbătă seară, într-un accident rutier pet5recut pe DN 22, produs de un șofer aflat în stare avansată de ebrietate.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări a reieșit că în timp ce un bărbat de 51 de ani, din localitatea Rândunica, conducea un autoturism pe DN 22, pe raza localității Mihail Kogălniceanu, la un moment dat a pierdut controlul direcției, iar mașina a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe un câmp. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager de 21 de ani din autoturism.

Polițiștii au procedat la testarea alcoolscop a conducătorului, rezultând o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au stabilit ca bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*