Doi răniți în urma unui accident rutier petrecut la limita județelor Constanța și Tulcea

Accident rutier petrecut la limita județelor Constanța și Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină luni, 27 decembrie, în jurul orei 09.30, la un accident rutier produs pe DN 22, la limita cu județul Constanța, între localitățile Mihai Viteazu și Baia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat nouă pompieri, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag. De asemenea, în zonă au ajuns și echipaje SMURD și de Ambulanță din județul Constanța.

„În urma evenimentului au rezultat două victime, neîncarcerate, conștiente și cooperante. Acestea au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital de către ambulanțele SAJ prezente la fața locului”, au precizat reprezentanţii ISU Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, fiind deconectate bornele bateriei de la autoturism.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*