Doi polițiști din Ciucurova, Tulcea, reținuți după ce au luat șpagă, în repetate rânduri, de la șoferi

Lei românești. FOTO TLnews.ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea prevenită a inculpaților A.V. și O.I., agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al jud. Tulcea – Postul de Poliție Ciucurova, aflați în stare de reținere, pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită și fals intelectual.

În sarcina inculpaților A.V. și O.I., desemnați ca polițiști cu atribuții de poliție rutieră, s-a reținut că în perioada martie – mai 2018, au primit diferite sume de bani de la persoane surprinse în trafic, pentru a-și îndeplini în mod necorespunzător atribuțiile de serviciu referitoare la constatarea și sancționarea contravențiilor la regimul  rutier.

În cauză, cercetările s-au desfăşurat cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*