Doi pietoni au fost loviți de o mașină în localitatea Horia

Accident în localitatea Horia. FOTO IPJ Tulcea

Doi pietoni, ambii în vârstă de 18 ani, au fost loviți de o mașină în localitatea Horia, care era condusă de un șofer de 45 de ani din Galați.

Polițiștii tulceni au fost sesizați pe data de 13 ianuarie, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Horia.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 45 de ani din județul Galați, în timp ce conducea un auto pe DN22F în localitatea Horia, a accidentat doi adolescenți de 18 ani, ambii din localitatea Horia, care se deplasau pe partea carosabilă în calitate de pietoni.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi pietoni.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*