Doi pietoni au fost accidentați în municipiul Tulcea de către un șofer neatent

Echipaj auto de poliție pe străzile din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Un tânăr șofer s-a ales cu dosar penal, iar două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier.

Evenimentul s-a produs în cursul zilei de 16 august, când, un bărbat de 22 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gavrilov Corneliu, din  municipiul Tulcea. Acesta a efectuat o manevră de mers înapoi pentru a intra pe o alee secundară, dar fără să se asigure corespunzător şi a accidentat doi pietoni, care se aflau angajaţi în traversarea aleii.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonilor, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*