Doi minori, tâlhăriți în autobuz, au cerut sprijinul jandarmilor tulceni

Doi minori au fost tâlhăriți în mijlocul de transport în comun de către doi tineri, cu vârste de 18, respectiv 19 ani.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, duminică, 20 martie, în jurul orei 15.30, jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină de către un tânăr care a reclamat că i-a fost sustrasă o sumă de bani în mijlocul de transport în comun.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat trei minori, cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, care au declarat că în timp ce se aflau în mijlocul de transport în comun, doi dintre ei au fost amenințați cu loviri de către alți doi tineri, care au reușit să le sustragă din buzunare suma de 50 de lei, respectiv 30 de lei. Aceștia au declarat că s-au temut de amenințări și de aceea nu s-au împotrivit în momentul în care au fost tâlhăriți.

În urma semnalmentelor furnizate, care au dus la identificarea tinerilor, jandarmii au efectuat căutări în zona apropiată producerii evenimentului, deplasându-se ulterior la domiciliul celor în cauză.

Persoanele reclamate nu au fost găsite la domiciliu, însă au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate de către poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*