Doi minori și un adolescent, toți din Casimcea, l-au bătut pe un consătean care i-a prins la furat în casa sa

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO (ilustrativ) Cătălin SCHIPOR

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baia au identificat doi minori de 10, respectiv 13 ani și un tânăr în vârstă de 19 ani, toți din comuna Casimcea, județul Tulcea, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 3 spre 4 martie, cei trei ar fi sustras din locuința unui bărbat din comuna Casimcea, județul Tulcea, un portofel în care se afla suma de 400 de lei, iar în momentul în care au fost observați de către persoana vătămată, aceștia ar fi exercitat acte de violență fizică, pentru a-și asigura scăparea.

La data de 16 martie, tânărul în vârstă de 19 ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 17 martie a.c., să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*