Doi minori care au spart un magazin din Babadag, au fost prinși de către jandarmi

În dimineața de 14 ianuarie, în jurul orei 4.00, patrula de intervenție din cadrul Plutonului 2 Jandarmi Babadag care se afla în misiune de menținere și asigurare a ordinii publice, a fost solicitată în sprijinul colegilor de la Politia Babadag pentru a interveni la un furt dintr-un magazin alimentar.

În urma verificărilor și după vizionarea imaginilor video de pe camerele de supraveghere au fost identificați doi minori în vârstă de 12, respectiv 13 ani.

Aceștia au fost găsiți la domiciliul părinților, au recunoscut fapta și s-a recuperat o parte din bunuri.

Au fost conduși la sediul Poliției oraș Babadag pentru întocmirea actelor de sesizare a organelor de urmărire penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*