Doi minori au fost trimiși în judecată după ce au tâlhărit un bărbat pe faleza din Tulcea

Instanță. FOTO Pixabay.com

Doi minori au fost trimiși în judecată după ce au tâlhărit un bărbat pe faleza din Tulcea și i-au furat un portofel.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a doi inculpați minori pentru săvârșirea unei infracţiuni de tâlhărie.

”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 08.04.2024, în jurul orelor 16.30, inculpații minori  P.E.D. și M.I.S în timp ce se aflau  pe Faleza „Ivan Patzaichin” din municipiul Tulcea, au observat un cetățean străin pe care, prin violență, l-au deposedat de portofelul în care acesta avea o sumă de bani, documentele de identitate și un card bancar, după care cei doi inculpați au fugit de la locul faptei” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.

În cursul urmăririi penale au fost efectuate percheziții domiciliare și a fost luată măsura arestului preventiv faţă de cei doi inculpații minori iar  în urma finalizării urmăririi penale, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a minorilor  P.E.D. și M.I.S

Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*