Doi infractori au venit în Tulcea pentru a face bani dar au ajuns după gratii

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În La data de 23 februarie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Tulcea, a fost deposedat prin violență de suma de 570 de lei, de către două persoane necunoscute.

La scurt timp după comiterea faptei, în urma verificărilor efectuate, polițiștii tulceni au identificat doi bărbați, unul de 31 de ani, din județul Galați și celălalt, de 28 de ani, din Călărași, bănuiți de săvârșirea faptei, de la care a fost recuperat prejudiciul și predat persoanei vătămate.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 24 februarie, Judecătoria Tulcea a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar cercetările continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*