Doi indivizi din Greci care au furat din mai multe case și magazine au fost prinși în cele din urmă

Primăria comunei Greci. FOTO Tlnews.ro

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au identificat doi tineri de 16, respectiv 19 ani, ambii din localitatea Greci, județul Tulcea, bănuiți de săvârșirea faptelor.

Cei doi, în perioada aprilie 2019 – ianuarie 2020, cei doi tineri ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale și a mai multor locuințe de pe raza localității Greci, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare, băuturi și articole gospodărești, în valoare de aproximativ 3.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60% și predat persoanelor vătămate.

Polițiștii tulceni i-au reținut pe cei doi tineri pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, iar la data de 5 februarie a.c. îi vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*