Doi indivizi care au pus în practică o înșelăciune prin metoda „Accidentul“, au fost săltați de către polițiștii tulceni

Înșelăciuni prin metoda Accidentul. FOTO Osama Saeed

Doi indivizi care au vrut să facă un ban prin metoda „Accidentul“, au fost depistați de către polițiștii tulceni. Au fost identificați după ce au luat de două ori bani de la un bătrân de 70 de ani, din comuna Jijila.

Polițiștii Postului de Poliție Jijila au fost sesizați în cursul zilei de 17 februarie cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Jijila, ar fi fost înșelat de către doi bărbați. Aceștia i-ar fi solicitat sumele de 1500 euro și 2.000 de lei, sub pretextul că fiul său se afla internat în spital, ca urmare a unui accident rutier.

În urma verificărilor, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Măcin au identificat doi bărbați, de 19 ani, din Tulcea, respectiv 34 de ani, din Măcin, bănuiți de săvârșirea faptei. În data de 20 februarie, a fost efectuată o percheziție domiciliară, la domiciliul tânărului de 19 ani. Din păcate, anchetatorii nu au reușit să recupereze prejudiciul.

Bărbații, care nu au antecedente penale, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările contină pentru documentarea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*