Doi frați au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri, proxenetism și trafic de persoane

FOTO cu rol ilustrativ

Doi frați din județul Tulcea au fost arestați preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism și trafic de droguri.

Potrivit procurorilor DIICOT Tulcea, în cursul lunii mai 2021, unul dintre inculpați a recrutat în vederea exploatării sexuale o fată de 16 ani, prin metoda loverboy, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia. Fata a fost adăpostită în locuința inculpatului din municipiul Tulcea, acesta ocupându-se de postarea anunțurilor necesare în vederea atragerii de clienți, închirierea camerelor de hotel, transportul la locuințele clienților. Sumele de bani obținute din practicarea prostituției de către persoana vătămată minoră au fost însușite de inculpat.

Cu privire la cel de-al doilea inculpat s-a reținut că, în cursul lunii octombrie 2021, și acesta a recrutat o tânără prin metoda loverboy, pe care a adăpostit-o în locuința sa din municipiul Tulcea. Pentru a determina o stare de dependență a acesteia și a facilita exploatarea sexuală, el i-a oferit în mod repetat canabis. În perioada octombrie 2021 – octombrie 2022, inculpatul s-a ocupat de anunțurilor necesare în vederea atragerii de clienți, închirierea camerelor de hotel și din pensiuni, transportul persoanei vătămate la locuințele clienților, sumele de bani din practicarea prostituției fiind însușite de către acesta.

La data 01 februarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile față de cei doi inculpați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*