Doi copii din comuna Greci, răniți de un șofer aflat în stare de ebrietate

Accident în comuna Greci. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat din comuna Greci s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce, aflat în stare de ebrietate, a condus un autoturism cu care a accidentat doi copii.

Potrivit IPJ Tulcea, în seara zilei de miercuri, 10 noiembrie, polițiștii orașului Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Greci. Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit că un bărbat de 49 de ani, din Greci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Ferată din comună, ar fi pătruns pe trotuarul din lateralul străzii, accidentând o fată și un băiat, ambii în vârstă de 14 ani.

În urma accidentului, a rezultat, de asemenea, vătămarea conducătorului auto, care, la momentul testării cu aparatul alcoolscopic, acesta indica valoarea de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În continuare, polițiștii efectuează verificări și au întocmit în cauză dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*