Doi copii, de 11 și 13 ani, din Babadag, surprinși de camere video în timp ce furau dintr-un autoturism

Mașină de poliție

Doi copii, cu vârste de 11 și 13 ani, sunt cercetați de polițiștii tulceni după ce, marți seară, au fost surprinși de camerele de supraveghere stradală, în timp ce spărgeau un autoturism în Babadag.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu, după ce imaginile au apărut în mediul online, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de furt din auto, comisă la data de 5 ianuarie pe raza localității Babadag.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, respectiv doi minori de 11 și 13 ani, ambii din Babadag”, au precizat sursele citate.

În cauză, cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*