Doi constănțeni au fost reținuți de polițiștii tulceni pentru mai multe infracțiuni de furt

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

În cursul zilei de 16 iulie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați cu vârstele de 23 ani și 32 ani, ambii din municipiul Constanța.

Cei doi sunt bănuiți de săvârșirea a cinci infracțiuni de furt pe raza municipiului Tulcea. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii tulceni a rezultat că, în perioada 13 – 16.07.2018, persoanele în cauză ar fi sustras mai multe bunuri electronice din locuințele cetățenilor tulceni, în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea cu propunerea aplicării măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*