Doi bucureșteni au fost salvați de către polițiștii din Măcin după ce s-au rătăcit în munții Măcinului

Doi bucureșteni au reușit să se rătăcească în Munții Măcinului. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că doi turiști s-au rătăcit în Munții Măcinului, județul Tulcea.

La scurt timp, polițiștii s-au deplasat, în condiții de ceață densă, într-o zonă abruptă a Rezervației Munții Măcinului, iar la scurt timp au identificat două persoane, una de 41 de ani și cealaltă de 35 de ani, ambii din municipiul București. Turiștii erau echipați corespunzător, nu suferiseră leziuni sau hipotermii, însă din cauza ceții dense, nu s-au mai putut orienta pe traseul marcat. Turiștii au fost însoțiți de polițiști în condiții de siguranță până la mașină, după care au plecat spre București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*