Doi braconieri au fost prinși de către jandarmii tulceni cu opt plase monofilament, în flagrant

Jandarmii i-au prins pe braconieri în flagrant. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au confiscat 464 de metri de plase de tip monofilament în urma unei acțiuni punctuale pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol pe raza localității Dăeni.

Doi bărbați au fost depistați de un echipaj al IJJ Tulcea pe canalul Verigă în timp ce braconau folosind setci de tip monofilament.

Plasele, 8 la număr, au fost confiscate după ce s-a procedat la inventarierea acestora și introduse în Camera de corpuri delicte al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Jandarmii au întocmit actele premergătoare continuării cercetării penale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*