Doi bărbați au fost răniți ușor într-un accident petrecut între localitățile Horia și Mircea Vodă

Accident rutier cu două victime, petrecut între localitățile Horia și Mircea Vodă. FOTO IPJ Tulcea

Doi bărbați au fost răniți ușor, luni dimineață, într-un accident rutier ce a avut loc pe DN 22D, între localitățile Horia și Mircea Vodă.

Potrivit IPJ Tulcea, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier între un autocamion, condus de un bărbat de 30 de ani, din Măcin, și un autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani, din județul Brăila, care se deplasau pe DN 22D, din sensuri opuse de mers, între localitățile Horia și Mircea Vodă din județul Tulcea.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului de 55 de ani și a unui bărbat de 40 de ani din județul Brăila, pasager în același auto.

Ambii conducători posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*