Doi bărbați, arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc în Sulina

Percheziții, în orașul Sulina, la persoane bănuite de trafic de droguri.

Doi bărbați, unul din București și unul din Sulina, au fost arestați preventiv, pentru trafic de droguri de risc, în urma unor descinderi ale polițiștilor și procurorilor de la Combaterea Criminalității Organizate efectuate la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, la data de 10 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii DIICOT Tulcea, au efectuat patru percheziții, în orașul Sulina, la persoane bănuite de trafic de droguri.

Din cercetări a reieșit că, din toamna anului 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc, respectiv cannabis, tinerilor, în orașul Sulina. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate 50 de grame de cannabis și 110.000 de lei.

La data de 13 septembrie, polițiștii, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au pus în aplicare două mandate de aducere, față de doi bărbați, de 31 și 36 de ani, unul din municipiul București și unul din orașul Sulina, bănuiți de trafic cu droguri de risc. Aceștia au fost reținuți de procurorii din cadrul DIICOT pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de marți, 14 septembrie, cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*