Doi adolescenți, dintre care unul minor, au furat o mașină din Niculițel cu care s-au plimbat și apoi au abandonat-o

Mașină de poliție

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt în scop de folosință și conducere fără permis, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea au identificat doi tineri de 17, respectiv 18 ani, din localitățile Niculițel, respectiv Casimcea, județul Tulcea, bănuiți de săvârșirea faptelor.

Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 1 spre 2 februarie, cei doi tineri ar fi sustras un autoturism de pe raza localității Niculițel, cu care s-ar fi deplasat în zona localității Zebil, unde l-ar fi abandonat.

Pe 7 februarie, polițiștii tulceni i-au reținut pe cei doi tineri, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, iar la data de 8 februarie Judecătoria Tulcea a dispus, față de aceștia, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*