Doi adolescenți au murit într-un accident rutier petrecut între Două Cantoane și Babadag

Doi adolescenți au murit într-un accident rutier petrecut între Două Cantoane și Babadag. FOTO: ISU Tulcea

Doi adolescenți, un băiat de 15 ani și o fată de 17 ani, au murit joi, 26 ianuarie, într-un accident rutier petrecut pe DN 22, între localitățile Două Cantoane și Babadag.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei persoane, ce a părăsit șoseaua și s-a răsturnat pe câmp.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

„Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două dintre victime prezentau leziuni incompatibile cu viața. A treia victimă, un bărbat, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța”, au transmis sursele citate.

Și acesta, în vârstă de 21 de ani, este rănit grav, fiind transportat în stare de comă la spitalul din Constanța.

De asemenea, la fața locului, s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*