Director SC Energoterm SA, Răzvan Teodoru, și-a anunțat demisia din funcție

Director SC Energoterm SA, Răzvan Teodoru, și-a anunțat demisia din funcție. FOTO: Facebook Energoterm

Director SC Energoterm SA, Răzvan Teodoru, și-a anunțat demisia din funcție, din data de 15 ianuarie 2023, printr-o postare pe pagina de Facebook a societății. În locul său, Consiliul de Administrație al societății l-a desemnat ca director interimar pe Ionel Zamfir, care va exercita atribuțiile specifice acestei funcții, începând cu data de 16 ianuarie 2023.

Răzvan Teodoru a precizat în postarea de pe Facebook că gestul său este făcut din motive personale, având intenția ca în viitor să se îndrepte către o nouă carieră. Redăm în continuare, integral, postarea făcută de Răzvan Teodoru:

„Din motive ce țin strict de alegerea unui nou parcurs în cariera mea profesională și, totodată, a unui nou drum în viața personală, voi renunța la funcția de director al S.C. Energoterm SA, începând cu data de 15 ianuarie 2023.

Mă retrag din această funcție împăcat cu gândul că am dus la bun sfârșit o primă etapă importantă în restructurarea Energoterm. Am avut alături o echipă curajoasă și ambițioasă.

Mulțumesc colegilor de la Energoterm, Consiliul local și Primăria Tulcea, pentru colaborare extraordinară, pentru tot sprijinul, încrederea și susținerea acordată.

Nimeni nu este de neînlocuit, iar in Tulcea sunt destui oameni cinstiți și competenți, care așteaptă șansa de a fi puși in valoare. Astăzi, în ședința Consiliului de Administrație, domnul Ionel Zamfir a fost ales director interimar și va exercita atribuțiile specifice acestei funcții, începând cu data de 16 ianuarie 2023. Experiența și competențele sale îl fac cel mai potrivit pentru această funcție.

In spiritul transparenței, rămân la dispoziția reprezentanților presei, urmând a răspunde întrebărilor legate de decizia luată sau de activitatea mea profesională desfășurată la SC Energoterm SA”, a postat Răzvan Teodoru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*