Din cauza unei țigări, o casă din Sarichioi a luat foc, iar proprietarul a fost găsit decedat

Pompierii au intervenit și au stins incendiul. FOTO ISU Delta

Fumatul i-a fost fatal unui bărbat din Sarichioi care cel mai probabil a adormit cu țigara în mână, iar e la aceasta a izbucnit un incendiu, casa fiindu-i cuprinsă de flăcări. În timpul stingerii focului, pompierii l-au găsit fără suflare pe proprietar.

În jurul orei 5.00 a dimineții de 10 mai, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112 a fost anunțat un incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Sarichioi. Un echipaj de nouă pompieri din cadrul Stației Babadag s-au deplasat cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD. La momentul sosirii pompierilor militari incendiul fusese localizat de către pompierii SVSU Sarichioi. Tot aceștia au identificat și evacuat din locuință proprietarul în vârstă de 62 ani. Din păcate pentru acesta nu s-a mai putut face nimic, decesul fiind constatat de către echipajul SAJ.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 6.25, fiind afectată o suprafață de aproximativ 30 metri pătrați din casă, pompierii stabilind ca și cauza probabilă producerii incendiului, o țigară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*