Din cauza unei avarii, locuitori ai municipiului Tulcea au rămas, astăzi, fără apă potabilă la robinete

Se opreste furnizarea apei potabile.

Pentru remedierea unei avarii pe strada Viticulturii, SC Aquaserv SA Tulcea a întrerupt alimentarea cu apă în zonă, miercuri, 20 ianuarie, până la ora 16.00. Vor fi afectați abonații care locuiesc pe strada Viticulturii.

„La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, au transmis reprezentanții societății.

Dacă situația persistă, locuitorii afectați sunt rugați să contacteze Dispeceratul SC Aquaserv SA, la numărul de telefon 0747/022.009, urmând ca angajații societății să intervină în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, pe strada Isaccei pe operează o intervenție la blocul I5B pentru modificarea branșamentului de pe conducta veche pe conducta nouă, fără întreruperea alimentării cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*