Din cauza ceții și a neatenției în trafic, un microbuz de transport persoane a fost accidentat în apropiere de localitatea Baia

Din cauza ceții și a neatenției a avut loc un accident rutier. FOTO IPJ Tulcea

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 8.00, pe DN 22 – E87, ceața densă și neatenția în conducere a unui șofer de autocisternă fiind cauzele probabile. În urma impactului, o persoană a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Anchetatorii din cadrul IPJ Tulcea au stabilit că un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea o autocisterna pe DN22 – E87, Babadag- Baia, în afara localității Baia, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de un microbuz transport persoane care oprise în fața sa. Drept urmare, a avut loc o coliziune în urma căreia a rezultat rănirea unui pasager din microbuz.

Polițiștii tulceni au deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*