Deținuții din Penitenciarul Tulcea au participat la un proiect legat de eliminarea violenței împotriva femeilor

Penitenciarul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Pe data de 25 noiembrie, comunitatea internațională marchează „Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor”. Astfel, în data de 20.11.2023 deținuții din Penitenciarul Tulcea, au participat la activitatea socială facultativă “Iubirea nu e ruptă din bătaie” .

În cadrul concursului deţinuţii participanţi au realizat creații literare și plastice  cu scopul de a încuraja și a oferi suport victimelor violenței domestice, manifestând empatie față de acestea. Lucrările care îndeplinesc criteriile stabilite în regulamentului campaniei vor fi expediate prin poștă  Penitenciarului Oradea, ulterior un juriu format din reprezentanți ai sectorului de reintegrare socială din partea unității-organizatoare, precum și din membri desemnați din partea instituțiilor și asociațiilor colaboratoare de pe plan local, vor evalua creațiile conform criteriilor din regulamentul de desfășurare.

Lucrările declarate câștigătoare vor face obiectul unei expoziții în comunitate, într-un spațiu pus la dispoziție de către colaboratorii activității.

Proiectul este iniţiat de Penitenciarul Oradea şi se desfăşoară în perioada 15.10 – 10.12.2023

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*