Desfășurare de forțe ale IPJ Tulcea pentru a prinde doi pescari cu 35 de kilograme de pește

Tulcean arestat pentru trafic cu substanțe psihoactive. FOTO arhiva IPJ Tulcea

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Tulcea au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea pescuitului ilegal și a comerțului ilicit cu pește și produse din pește, pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării. În sprijin au fost chemați specialiștilor din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și a luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

În cadrul acțiunii, pe raza lacului Razem, polițiștii tulceni au depistat doi bărbați, de 40, respectiv 55 de ani, ambii din comuna Murighiol, județul Tulcea, în timp ce pescuiau, în mod ilegal, pește de diferite specii.

Ambarcațiunea, motorul, uneltele de pescuit (27 de setci tip plase monofilament) și întreaga cantitate de pește și icre (35 de kilograme de pește și 10 kilograme de icre) au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 64, lit. k) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cum se justifica cheltuirea banului public? Nu cumva au cerut in dotare pe langa elicoptere si dragoare si ….submarine? Ar fi mult mai eficienti. Pot ridica la …37kg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*