Deputatul USR de Tulcea Eugen Terente a anunțat că a depus un proiect abrogă legea care introducea  terenurile mlăștinoase în categoria pajiștilor

Eugen Terente, deputat USR de Tulcea. FOTO Facebook Eugen Terente

Deputatul USR de Tulcea Eugen Terente a anunțat că a depus împreună cu mai mulți colegi, un proiect de lege care abrogă inițiativa legislativă prin care terenurile mlăștinoase și stufărișurile erau introduse în categoria pajiștilor.

“Împreună cu colegii mei din USR, Narcis Mircescu, Diana Buzoianu, Sebastian Cernic si Anca Dragu, am depus un proiect de lege care abrogă modificările toxice ce presupuneau introducerea terenurilor mlăștinoase și stufărișuri in categoria pajiștilor cu scopul de a accesa subvenții”, a declarat Eugen Terente.

El a explicat că beneficiarii acestor modificări legislative sunt două firme controlate de liderul PSD Paul Stănescu, iar miza o reprezintă încasarea subvențiilor pentru pajiști, adică peste 100 de milioane de euro.

“Un deputat PSD, pe nume Neață Eugen, a depus un proiect de lege pentru modificarea Legii fondului funciar, lege care a permis transformarea terenurilor noastre din Delta Dunării în pajiști, cu scopul de a încasa subvenții de milioane de euro. Printre beneficiarii acestei modificări ar fi un coleg de partid al domnului Neață Eugen, și anume baronul PSD Paul Stănescu. Eu și colegii mei din USR nu am putut rămâne indiferenți la acest jaf și am depus un proiect de lege care să abroge modificările toxice făcute de parlamentarul PSD și să aducă legea la forma inițială”, a mai spus deputatul USR Eugen Terente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*