Deputatul PNL George Șișcu: „PSD este ocupat cu moțiunea, liberalii propun și implementează proiecte care asigură prosperitate comunităților locale“

George Șișcu, Deputat PNL de Tulcea

Deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu, acuză PSD că încearcă să creeze haos în țară, iar insistența cu care vorbește despre moțiunea de cenzură arată că nu are nici un proiect concret pentru România, „singura preocupare a social-democraților fiind să demoleze tot ce nu le convine politic”.

„Să vii tu partid de opoziție acum, în momente dificile nu doar pentru România, ci pentru întregul mapamond, și să depui moțiune de cenzură arată lipsă de maturitate politică, iresponsabilitate și cinism. Guvernul se concentrează în această perioadă pe măsurile de combatere a crizei generate de pandemia de coronavirus, iar ultimele zile au demonstrat că suntem pe un trend descrescător în privința numărului de cazuri. Același lucru s-a întâmplat și în luna mai, când guvernul a găsit cele mai bune soluții pentru a tempera pandemia, în timp ce PSD alimenta constant neîncrederea, ba chiar punea guvernului bețe în roate în Parlament. S-a încercat atunci să se creeze haos legislativ și să nu poată fi menținută starea de alertă la nivel național”, susține George Șișcu.

Deputatul liberal de Tulcea este de acord că dezbaterile politice sunt firești, democrația însemnând și discuții în contradictoriu între actorii politici, dar susține că există linii care nu pot fi depășite, „sănătatea românilor fiind una dintre temele sensibile ce nu pot fi negociate”.

„Când ești într-o pandemie atât de gravă la nivel mondial, orice dispută pe chestiunile mărunte trebuie să treacă în plan secund. PSD s-a discreditat în aceste zile prin încăpățânarea introducerii moțiunii de cenzură în Parlament. Social-democrați folosesc însă acest subiect și pentru a opri hemoragia din partid. Totuși, e comic să vezi cum unii fruntași PSD se înghesuie lângă Marcel Ciolacu la congres, dar în același timp își scot sigla de partid de pe materialele lor electorale”, a mai precizat el.

În ceea ce-i privește pe liberali, George Șișcu spune că aceștia propun o campanie curată, în care se va discuta despre proiecte și viziuni, dar și despre soluțiile pentru dezvoltarea comunităților locale.

„Cei mai mulți dintre români au văzut cum arată orașele conduse de edili liberali și cât de bine sunt administrate, iar Clujul și Oradea sunt doar două dintre exemple. PSD nu are cu ce se lăuda la acest capitol, blocarea guvernului PNL fiind singura lor preocupare”, a completat candidatul liberal la președinția Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*