Deputatul George Șișcu: „Administrația liberală aduce dezvoltare în Tulcea de astăzi!“

Deputatul George Șișcu
DeputatulPNL de Tlcea, George Șișcu.

Deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu, susține că vizita de la finalul săptămânii trecute a premierului Ludovic Orban, însoțit de ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, în județul Tulcea, reprezintă „un angajament ferm” pe care Executivul României îl ia față de toți tulcenii.

Iată declarația sa politică, făcută publică marți, 14 iulie:

„Nu vorbim despre promisiuni, ci deja despre realizări palpabile: proiecte semnate, cu finanțarea asigurată sau proiecte deja demarate și care sunt executate în ritm accelerat.

Angajamentul meu, al PNL și al Guvernului Orban pentru Tulcea: modernizarea infrastructurii, cu respect pentru tradiție, dezvoltare economică, protejând mediul, și administrație publică pentru cetățeni.

Sunt promisiuni electorale de care ați mai auzit, veți spune. Nu, sunt deja fapte! Pentru că timpul vorbelor goale și al scuzelor a trecut de mult.

Premierul Ludovic Orban a vizitat pe 10 iulie județul nostru și menționez vizita sa pentru că a fost una cu rezultate concrete!

Încă din aprilie, am accentuat, alături de colegul meu Ștefan Ilie, candidatul PNL la Primăria Municipiului Tulcea, faptul că suntem datori să dezvoltăm la nivel local infrastructura adiacentă Șantierului Naval și să creăm un ecosistem economic sustenabil pe termen lung, printr-un parteneriat foarte strâns între Consiliul Județean Tulcea, viitorul primar al Municipiului Tulcea și Guvernul României. Șantierul Naval VARD Tulcea este cel mai mare angajator al județului, cu un impact direct în viața a peste 5.000 de familii.

Premierul României, Ludovic Orban, alături de Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, au vizitat Șantierul Naval și au confirmat că ne vor ajuta pentru a realiza ceea ce am promis.

Premierul Orban și Ministrul Bode au vizitat și Portul Isaccea, unde au anunțat că vor acorda o atenție deosebită investițiilor pentru susținerea dezvoltării transportului fluvial pe Dunăre, având în vedere că Dunărea face parte din cel mai important coridor de transport fluvial european, coridorul Dunăre-Rin, care face legătura între Marea Neagră și Marea Nordului.

Un alt obiectiv important la Dunăre, vizitat de premierul Ludovic Orban, este șantierul Podului suspendat peste Dunăre, obiectiv aflat în centrul politicilor de dezvoltare a infrastructurii rutiere din această regiune. Este a doua vizită a celor înalți demnitari în mai puțin de două luni. Primul ministru a garantat că vor exista noi obiective de investiții la Tulcea pe care le vom demara în cursul acestui an!

În ceea ce mă privește, îmi asum dezvoltarea județului nostru și nu voi ține cont de culoarea politică a vreunui primar, ci de interesul superior al fiecărei comunități tulcene. Vremea lui Dragnea, care împărțea comunitățile în „pesediste“ și „liberale“, a apus odată cu guvernarea noastră. În același timp, avem pentru prima dată șansa la Tulcea să beneficiem, alături de voința politică unitară la nivel județean și guvernamental, de fonduri europene și naționale consistente care să ne asigure realizarea tuturor proiectelor de infrastructură pe care le imaginăm. Restul ține doar de muncă – zi de zi și oră de oră. Este o muncă pe care o depun încă de acum și o voi continua în ritm susținut încă din prima mea zi de mandat ca Președinte al Consiliului Județean Tulcea!”, a precizat deputatul George Șișcu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*