Deputatul Eugen Terente: “Solicităm corectarea legii prin care Delta Dunării devine o „vacă de muls” pentru clientela PSD”

Eugen Terente, deputat USR de Tulcea. FOTO Facebook Eugen Terente

Deputatul USR de Tulcea Eugen Terente solicită corectarea legii prin care Delta Dunării devine „vacă de muls” pentru clientela PSD.

Eugen Terente susține că APIA a confirmat faptul că există două firme care așteaptă subvenții, în Delta Dunării, pe noua lege prin care luciul de apă s-a transformat în pajiști.

“APIA confirmă faptul că există două firme care așteaptă subvenții, în Delta Dunării, pe noua lege a Paludiculturii prin care luciul de apă s-a transformat în pajiști, dintr-un foc.

O lege clar cu dedicație. Au totul pregătit, doar să înceapă jaful!

Solicităm corectarea legii prin care Delta Dunării devine o „vacă de muls” pentru clientela PSD!

Legea trebuie corectată in Parlament. APIA ne spune foarte clar că plata poate fi făcută începând cu 1 Decembrie în conturile celor două firme apropiate de PSD.

Dacă instanțele vor decide că a fost vorba de o fraudă, cine plătește prejudiciul?!

Tot APIA sustine că se fac mai multe verificări și controale. Dar când vom afla rezultatul?! După ce firmele vor fi dizolvate și se va pierde urma milioanelor?!” – a spus Eugen Terente.

Deputatul USR a mai anunțat că va sesiza aceste nereguli instituțiilor responsabile.

“Alături de colegii parlamentari, Sebastian Cernic, Diana Buzoianu, Anca Dragu și Narcis Mircescu, am depus un proiect de lege pentru a corecta această aberație legislativă.

Mai mult, voi sesiza aceste nereguli institutiilor responsabile, APIA, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării cât și Ministerului Mediului și Ministerului Agriculturii.

Nu putem privi spectatori la acest jaf și sper că organele abilitate vor verifica aceste abuzuri”, a mai spus deputatul USR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*